AKTUELNO

Sevaju varnice sa svih strana.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je klip tokom noći u kom Marija Kulić govori Staniji Dobrojević da je David Dragojević muška k*rva, pa su popričale o teškom detinjstvu njegove bivše devojke Aleksandre Subotić, koju je prevario sa Anom Korać.

Ja sam pričala da njihova veza nije kako treba. Da je David sa Aleksandrom iz koristi. Najgore stvari radi zbog para i rijalitija. Ljubavi sa njegove strane prema njoj nije ni bilo. Nije bilo pošteno sa njegove strane da nju koristi. Za Anu postoji priča da je sponzoruša, a David je muška sponzoruša - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra nije imala neke uslove kao dete. Kaže da je posle škole uglavnom bila sama. Ona je tražila ljubav i zaštitu od Davida. Ja Aleksandrinu priču nisam doživela kao patetiku, nego kao dete koje osuđuje svoju majku zbog toga. Sve dolazi iz porodice. Ljubi je David uvek smetao, htela je nekog uspešnijeg za nju, zato je gurala sa tim likovima - prokomentarisala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ko je ovde lud? Stanija, ti reci da sam ja k*rva i transvestit, ali ne mešaj se u našu priču! Ti decu nemaš i ne možeš da pričaš o mom majčinstvu i Aleksandrinom detinjstvu - odbrusila je Ljuba Pantović Staniji.

Foto: TvPink Printscreen

Tebe boli istina i to što si je čula od Stanije - rekla joj je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'